Brūsa Vilisa sieva sniedz skumjus jaunumus par aktiera stāvokli un perspektīvām

Brūss Vilis (68) ir viena no lielākajām Holivudas zvaigznēm, kas ir zināma ar savām lomām tādās filmās kā “Cietais rieksts” un “Lubene”.

Pagājušajā gadā fani bija satriekti, kad tika paziņots, ka viņš aiziet no kino biznesa.

Šogad Vilisa ģimene dalījās ar skumju informāciju par viņa stāvokli, atklājot, ka viņam ir diagnosticēta frontotemporālā demence (FTD).

Un tagad viņa sieva Emma Heminga Vilisa ir sniegusi jaunu informāciju par viņa veselību.

Emma ir izmantojusi Instagram un dalījusies ar faniem informācijā, ka ārstēšanas iespējas Vilisam ir ārkārtīgi “niecīgas”.

Modele, kura 2009. gadā apprecējās ar Vilisu, šādu komentāru izteica pēc tam, kad piedalījās Maksa Lugaveres pilnmetrāžas dokumentālās filmas “Little Empty Boxes” ainā, kas seko Maksa mātes dzīvei, kad viņa cīnās ar demenci.

Lasi arī: Skumjā ziņa Latvija: Mūžībā devies talantīgs komponists, kurš arī veidoja muzikālus darbus kopā ar Annu Pugačovu

Lasi arī: Mizot vai nemizot? Ko gudras saimnieces dara ar šampinjoniem pirms cepšanas 

Emma skaidro: “Kad jūs dzīvojat demences pasaulē, jūs zināt, ka iespējas ir mazas. Bet daži to nepieņems, un tieši tā rezultātā rodas izmaiņas. Un šo pārmaiņu skaistumu man bija iespēja pieredzēt pagājušajā naktī.”

Viņa turpināja, sakot, ka filmas veidotāja mīlestība pret māti ir “spēcīga”.

“Viņa motivācija rast atbildes no vadošajiem veselības ekspertiem ir iedvesmojoša. Turklāt viņš ir tik laipns, lai dalītos ar iegūto informāciju, kas ir patiesa svētība,” komentē Emma.

“Paldies, Maks, ka esat tik drosmīgs un neaizsargāts, lai dalītos par šo ceļojumu demences pasaulē un izceltu smadzeņu veselības nozīmi.”

Ieraksta komentāru sadaļa kopš tā laika ir pārpludināta ar atbildēm, tostarp no pašas Lugaveres.

Tāpat ir nopublicēts arī video ar Brūsu Vilisu, kur viņš pirmo reizi redzams pēc tam kad tika pubiski atklāta viņa diagnoze.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO  

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment